Ze was zeven jaar en deed boodschappen
Zonder pa en ma, dus doorstappen
Niet omkijken, wel goed uitkijken
Tot een wagen niet zou uitwijken
Zo door een dronkaard aangereden
Lagen de meningen versneden
Je kan zomaar geen geld opstrijken
Indien het dronkenschap zou blijken
Dus dan maar het alcohol schrappen
En die zaak in de doofpot kappen
Dit onrecht kwam toch goed gelegen
Als was corruptie hier een zegen
Beter verzekering opstrijken
Al gaan die soms ook over lijken
Want werd hier het ergste vermeden
Geen letsel zelfs niet dood gereden
En was de dader eens geen rijken
Dan kan je naar je centen kijken
Toch hou ik niet van zulke grappen
Die ons er toch lieten intrappen