laat me dromen geef me de tijd
mijn dromen verder te dromen
laat me een held zijn, altijd bereid
verdriet tot een lach om te toveren
laat me een dag samen met jou
een dag en een nacht samenstellen
waarin alle mensen elkander zo trouw
en politiekers de waarheid vertellen
een dag en een nacht eindeloos lang
zonder verveling dood of verdriet
vol passie en liefde en zachtgekleurd behang
een stralende hemel, leven zover je ziet
maar ik had het over een droom
en dit is sience fiction, utopie, irrieel
daarom wens ik alle mensen alle geluk
geniet volop en terg een ander niet te veel