"Nieuw Hoofdstuk"
Als de laatste bladzijde in een boek sluit ik
dit hoofdstuk in mijn leven.
Met een scheef oog kijk ik over mijn schouder en lach.
Tijd heelt alle wonden maar helpt ze niet vergeten.
Toch moet ik de moed bijelkaar rapen, en opzoek gaan naar
een nieuw boek in mijn leven.