Leven
leven is geven
Geven voor een leven
Met liefde en verdriet
Liefde
Is nemen en geven
Ja zo gaat dat in een liefdesleven
Moeilijk maar ook heel mooi
Is liefde
Verdriet
Wat niemand ziet
Huilen om problemen
Dat iemand je verliet
Ja en dan mag je huilen
Omdat je het zo graag anders wou
En dan om al die problemen van mij
Niemand met me ruilen wou
Het kost heel veel tijd
Heb maar geduld
Want als je alles vermeid
Wordt je wens nooit vervuld
Wachten
Op een tijd die komen gaat
Op een tijd ,ook voor jou
Dat je het verleden verlaat
En dan samen
Met wat of wie dan ook
Met een lief, gelukkig meisje
Dat in je leven dook
Ja dat is leven
Leven met verdriet
En dan komt de tijd
De tijd van de liefde
Die dan voor 2 mensen samen
Heel gelukkig mag zijn.
Voor jou