Na zo lange tijd,
Heb ik dat ene nummer weer gehoord.
En ik heb geen spijt,
En het heeft me niet gestoord.
Dat nummer wat op jouw crematie werd gedraaid,
Doet me weer aan je denken.
Tranen stromen weer over mijn wangen,
En ik ga weer naar vroeger verlangen.
Toen je nog leefde,
Ik was je even vergeten.
Tot ik dat nummer weer hoorde,
En zeker niet dat mij dat stoorde.
Ik denk dan weer aan jou,
Omdat ik van je hou.
Tranen stromen weer over mijn wangen,
En ik ga weer naar vroeger verlangen.
Moeilijk kan ik namelijk mijn tranen inhouden,
Omdat ik je mis...
Je moet weten dat wij allemaal nog steeds van je houden,
En dat er soms een traan bij is...
Als ik aan je denk,
Bij dit nummer...
Beginnen mijn tranen weer te stromen,
En kom je weer voor in mijn dromen.
You open the door,
And you here in my heart and,
My heart will go on door...
Dat is t nummer,
Want nu constant bij me is,
Waar door jij weer bij mij bent...
Tranen stromen over mijn wangen,
Omdat ik jou mis.
Vroeger...
Jah, naar vroeger ga ik weer verlangen...