We zijn nu bezig
om afscheid te nemen
van het oude jaar
Het oud en nieuw op Gran Canaria
Alles achter je laten
Op, naar een nieuw begin
Het nieuwe jaar
Niet meer praten
over toen
niet meer praten
alles achter je laten
en het ook doen
Denk aan je zelf
denk aan je toekomst
denk aan wat het heden je brengt
Een nieuw land met een nieuw begin
neem ik mee in mijn koffer
En ik zeg
ik ga er voor
Ik heb weer een heel klein beetje zin