LOVE IS IN THE AIR.
Ik zit hier op m'n kamer en schrijf een gedicht.
Met af en toe m'n ogen naar de mooie blauwe lucht gericht.
Ondertussen luister ik muziek en het verklaard mijn gevoel.
Zonder dat er iets in wordt gezegd, zegt 't wat ik voor je voel.
Het is zacht, teder en lief tegelijk, het is het allemaal.
En als ik m'n ogen sluit, is het net alsof ik erbij verdwaal..
Mijn gedachten nemen me mee.
Zie dolfijnen op een sierlijke wijze zwemmen in de zee.
Langzaam strijk ik neer op de golven.
Het water heeft zich als een soort zijde deken om me heen geworven.
Al dobberend kom ik op een prachtig strand.
Strijk wat met mijn hand door het warme zand.
Voorzichtig speelt de wind wat met m'n haren.
De rust, de stilte, het brengt me echt tot bedaren.
Dan spreidt ik mijn armen en kijk naar omhoog.
Genoot van een vogel die daarnet zo mooi zijn vleugels bewoog.
Plotseling merk ik dat ik zweef.
Het was de wind die me steeds hoger de lucht in dreef.
Voorzichtig landde ik op een wolk.
Dromerig, zweverig en zo heerlijk zacht. Ja, zo is het hoe ik aan jou mijn liefde vertolk.
Daar zit ik dan, op een prachtige, sneeuwwitte wolk en de wind voerd me langs de mooiste plekjes.
En de vogels die mee vliegen zingen de mooiste versjes.
Na een lange rit stopte het wolkje en ik stapte af.
Opeens zag ik, in wat voor een schitterende wereld ik me begaf.
Ik zag de sterren, de planeten en de maan.
Prachtig was het! Ik wil hier nooit meer vandaan!
Toen kreeg ik door hoe moe ik was en nestelde me in de maan z'n schoot.
En nog even realiseerde ik me hoe gelukkig ik was voordat ik m'n ogen sloot...
Ik zit hier in m'n kamer en schrijf een gedicht.
Daarnet had ik even m'n ogen dicht.
Je moest es weten wat de muziek met me deed!
Het was net alsof ik woonde op een andere planeet.
Waar ik eindelijk heb ondervonden hoeveel ik om je geef.
Het is iets wat ik van binnen zó sterk beleef.
Iets wat ik nog maar net weet:
Mijn liefde voor jou is hemelsbreed.