Vragen zijn er om opgelost te worden,
Zo redeneert iedereen.
Toch?
Maar is er op elke vraag een antwoord,
bevredigend, goed genoeg?
Zijn er antwoorden op vragen,
die rond dwarrelen in mijn hoofd?
wat? dat.
Wanneer? dan.
Waardoor? daardoor.
En waarom???
...
Het antwoord,
wie vind het?
Kan iemand het vinden,
ben ik te stom?
Wie kan het begrijpen en legt het me uit,
wie weet dat, wanneer, waardoor
en
waarom?