Onze tijd samen
We hebben in de 2,5 jaar dat we
samen zijn vele leuke dingen gedaan
Zo gingen wij samen
wel eens in een achtbaan
Ook zijn we twee keer samen
op vakantie in Frankrijk geweest
We zijn beide keren er
met de auto heen gesjeesd
Zo zijn we veel door
de bergen heen gereden
en bleven we uit de buurt
van de grote steden
Dit zijn maar een paar dingen
van wat wij hebben gedaan
of heen gingen
Wij gaan in de toekomst
nog veel meer leuke dingen doen
en misschien komt er nog
wel een honeymoon