Mijn broertje
Het afgelopen jaar was een jaar waarin veel is gebeurd
Ondanks al de aandacht die je misliep heb je hier nooit een moment over gezeurd.
In februari begon de ellende pas echt toen je zus in het ziekenhuis werd gelegd,
Het draaide nu veelal om haar,
Elke avond haasten om toch weer op tijd in het ziekenhuis te zijn.
Sinds de opname in het ziekenhuis is onze band erg versterkt,
Jij hebt daar vanaf de eerste dag veel aan gewerkt..
Telkens wanneer je binnenkwam zie je “he schat”
Hieraan heb ik altijd erg veel gehad…
Ook de knuffels die ik telkens kreeg gaven me een fijn gevoel
Ook al reageerde ik misschien af en toe erg koel..
De tijd die volgde in de kliniek was erg zwaar,
Maar jij stond telkens toch weer voor me klaar
Het maakte niet uit wat ik nodig had
Wanneer ik het aan je vroeg stapte jej zo op de fiets richting de stad
Het afgelopen jaar heeft me erg veel verheldering gegeven
Dat ik met een hele speciale lieve broer mag samenleven…
Mijn broertje,,
Van buiten erg stoer is een heel gevoelige,
Zorgzame broer,
Een karakter waarop je kan bouwen,
Van zo;n broer moet je wel houden!!!
lieverd,
Als laatste wil ik je bedanken voor het afgelopen jaar
En je moet weten nu ik weer thuis ben
Sta ik ook altijd voor je klaar!!
M