Verdwaald ben 'k in mijn eigen leven
diep in mij zit dat gevoel
geen enkele uitweg kom ik tegen
een leven leiden ... zonder doel
Soms vraag ik mij af waarom ik "bijleer"
Ik weet niet eens waarom dat moet
Soms vraag ik mij af waarom 'k nog leef
Tis het lot in je leven dat het doet
Wanneer ga 'k hier eens uitgeraken?
'k vind niet de nodige krachten
wanneer ga ik er iets van maken?
't verleden geraakt niet uit gedachten
Ik leef te veel in mijn verleden
ik vind gewoon geen enkel doel
vooruitkijken en verderleven
is wat ik probeer te doen!