Ik wil ze vergeten
Al die onzichtbare boeien aan mijn voeten
Van hen, die denken het voor mij te weten
Niets gedaan en toch boeten???
Ik struikel en val
Waar is de sleutel van deze ketenen
Rol mijn lichaam op tot een bal
Ik dans de dans der verbetenen
De vrijheid van doen vergeten
Opgesloten aan een ketting in mijn hoofd
Zij die de waarheid weten
Zij hebben mijn pijn nooit geloofd
Bevrijd mij van deze gevangenis
Geen tussenkomst van goden met een sleutel
Omdat er in mij geen belang is
Slechts de ratten horen mijn doodsgereutel