De dreigende ramp heeft de wolken overtrokken
De regen klatert op haar gezicht
Waarom is zij de uitverkorene
Straalt het dreigende zwart de pijn
Hagelstenen striemen haar wangen
Bloed zal er altijd zijn
Haar liefde is gegeven, doch nooit aangekomen
De wind sleurt haar door het noodweer
Zij zal nooit meer dezelfde zijn
Het zachte meisje met de blonde lokken
Haar haren weg geblazen
Haar rokken hoog opgewaaid
De zon zal haar hoop nooit weerspiegelen
De dreiging wordt haar ondergang
Zij gaat zichzelf in deze ramp verliezen
Eeuwig klinkt haar lieflijke gezang