Je speelde een spelletje met mij
Maar weet je wel wat een meisje nodig heeft en wilt?
Je breekte me altijd af en deed dingen wat ik niet verdiende.
Maar weet je wel wat een meisje nodig heeft en wat ze wilt?
Dat is de liefde, een jongen die ze verdient en omdat jij dat niet deed is ze weg.
Weg voor altijd
Naar een jongen er altijd is voor haar