Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
...::geen gevoel meer::...
heel levenloos
loop ik door de straat
ik hoor iemand vragen
of het wel goed gaat
ik zeg niets
het blijft stil
ik kan niets zeggen
het maakt niet of ik dat wil
ik loop door
mijn lichaam staat op automatiche piloot
leef ik nog wel
of ben ik half dood
ik denk aan mijn gevoelens
die zijn zoek
ze zitten ergens opgekropt
ergens ik een oneindige hoek
Ik probeer ze te achterhalen
waar zijn ze nou?
heeft iemand ze misschien
iemand die ik vertrouw
heb jij mijn gevoelens
geef ze dan alsjeblieft
want zonder mijn gevoelens
word ik nooit verliefd
een wereld zonder liefde
is geen wereld meer
dan verlies ik al mijn vrienden
*nu doet mijn hartje zeer*
Niemand heeft mijn gevoelens
dus ben ik gevoelloos
maar zonder mijn gevoelens
ben ik ook doelloos
Ga jij mee zoeken
ik heb echt hoge nood
want zonder mijn gevoelens
ga ik binnekort dood
Reacties op dit gedicht
Marijkuh vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Marijkuh
Gecontroleerd door:
;o)x
Gepubliceerd op:
12 mei 2004
Thema's:
[IK]
[Dood]
[Eenzaamheid]