WAAR BEN JE
Waar ben je.
Ik mis je zo.
Soms is het of ik je voel,
diep van binnen, in me,
alsof je elk moment,
voor mijn neus zal kunnen staan.
Ik weet dat je me beter kent,
dan ik mezelf ken,
en dat ik je al vaak heb ontmoet,
in mijn dromen.
Maar waar ben je,
Want ik mis je zo.
Ik blijf op je wachten,
want ik weet dat de dag komt,
dat mij dromen uit zullen komen,
en we elkaar werkelijk zullen ontmoeten.
Een moment van gelukzaligheid,
want aan wie anders,
zal ik mijn hart willen geven.
En wie passen er beter bij elkaar,
dan mijn tweelingziel en ik.
Nog steeds vraag ik me af,
waar je bent,
want ik mis je nog steeds.
6 mei 2004