...Carlos...
zoveel meer dan slechts een gevoel
zoveel meer dan slechts een woord
zoveel meer dan met woorden kan worden bedoeld
zoveel meer dan een mens ooit heeft gehoord
zoveel meer wat wij delen
zoveel meer om te zien
een gevoel niet als zovelen
zoveel dan dat ik verdien
dat ben jij, mijn engel, mijn beste vriend, mijn zielsverwand, mijn aller grootste liefde... en zoveel meer...
13-05-2004
mariska elisabeth