Je hebt je ook overgeven
Maar je geeft het niet op
Je gevoelens blijven je de baas
Om toch door te leven
Was fijn om je stem te horen
Maar hij was zo anders
Hij was bang
Je ben op
Je kunt niet meer
Dat hoor ik wel
Voel me schuldig
Telkens weer.
Maar je doet het voor ons
Ik ook, ik geef ook niet op, dat is mijn besluit
Wand door deze moeilijke periode
Komen we ook wel weer uit.
Ga ook maar rusten
Lieve schat
Zodat we naar al dat rusten
Weer helemaal ons zelf kunnen zijn
En niemand ons tegenhoud
Ik hou van jou
ga maar lekker rusten
Komt wel goed
Onze tijd komt gauw.