Je spreekt van waardigheid
Terwijl je het zelf niet hebt.
Je spreekt van nobelheid,
Terwijl je zelf het goede mijdt.
Mensen zijn egoïstisch,
En ze zeggen van niet.
Ironie en sarcastisch,
Dat vergeet je je leven niet.
Je zegt wel dat je eerlijk bent,
Maar ben je dat echt?
Je zegt het als ware het een trend,
Het zet je leugens niet echt recht.
Je zegt wel dat je het voor je land doet,
Maar de meerderheid is tegen.
Je denkt dat jouw wil moet,
En je tegenstanders eindigen op je degen.
Vergeet niet dat je de rommel nalaat,
Voor de volgende generatie.
Vergeet niet dat het niet baat,
Om hen te overtuigen, buiten politici.
Een president van een land,
Amerika ten aanval.
Zet alles naar zijn hand,
Hoe hij het willen zal.
-tegen Bush en de entourage-