GEDACHTELOOSHEID
Jarenlang was ik de slaaf,
van mijn gedachten,
totdat ik op een dag ontdekte,
dat denken geen vrijheid kan brengen.
Maar dat het werkelijk ervaren,
van vrij zijn,
ligt verborgen in gedachteloosheid.
In de pure stilte van het simpelweg zijn.
11 april 2002