Telkens als ik droom van liefde,
En ontwaak in zonlicht,
Is er een gevoel van hoop,
Dat dicht tegen mijn hart ligt.
Heel de dag voel ik ons samen,
Jij bent om mij heen,
Ik voel de liefde en genegenheid,
Maar concreet ben ik alleen.
Als ik 's avonds weer op bed lig,
Bid ik steeds voor jou,
Ik vraag of jij mij ook zo mist,
Mijn ziel blijft jouw ziel trouw.
-xxx-