Lieve papa ik vraag je elk jaar wat je wil hebben voor je verjaardag
het enige antwoord wat ik dan krijg is dat je niks wil hebben alleen vrede op aard dat iedereen
met elkaar op kan schieten, dat er geen geruzie is, en dat we elkaar moeten respecteren dat is jou grootste kadaou die je ooit zou willen hebben daar kennen wij met zijn allen wel iets aan doen maar het is moeilijk dus ik probeer me best te doen maar ik beloof je niks, hier volgt wel een gedicht speciaal voor jou .
Lieve papa
vandaag wordt jij extra verwend
omdat jij een hele bijzondere jarige bent
Een bijzondere jarige omdat je er voor elk mens altijd bent
en wij als kinderen zijn altijd zo door ons pap verwent
vele mensen zullen van z'n vader dromen
Want niet van iedere vader mag je zover komen
Ons pap is zo bijzonder altijd al geweest
maar voor zijn kinderen het allermeest
ruilen doe ik met niemand niet
want nergens is z'n geweldige piet
Hij doet al 8 jaar alleen zijn best
en denkt altijd wel aan de rest
ik ben trots op hoe je nu bent
Want iedereen word altijd door jou verwent
Jij geeft zoveel mensen geluk en liefde om je heen
Maar nu sta jij in de spotlight jij alleen
Iedereen is hier alleen voor jou
omdat jij hun nooit zal laten staan in de kou
Papa ik wil jou bedanken voor 15 mooie jaren lang
want jij staat altijd voor me klaar al ben ik blij, verliefd, boos,angstig of bang
Jij verdient deze mooie dag
Laat iedereen genieten van jou ene mooie lach
Lieve papa ik wil je feliciteren met je 50 jaar
hier komen 3 kusjes en een dikke knuffel aan