Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
nu is het anders
de eerste keer had ik je niet zien staan
toen je naar me kwam met die roos
hoorde je mijn hart voor een ander slaan
ik was kwaad woest verdrietig boos
nu had ik de kans en ik zou ze niet nemen
ik zag alleen die ander
maar nu
nu is het anders nu is het goed
ik ben van je beginnen houden
en op een dag had ik de moed
ik moest en we zouden
en we gingen
en we gaan nog steeds
ik hoop dat we lang blijven gaan
x x x x x uw schattke sofieke x x x x x x x
Reacties op dit gedicht
sofkevr vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Loortje
:
Zondag, mei 23, 2004 18:13
Ik ben sprakeloos!!!
YOU ARE THE BEST!!
naadje
:
Vrijdag, mei 14, 2004 19:10
ej meis
egt heel erg mooi geschreven
k hoop da jullie egt nog heel erg lang door mogen gaan
GO MEIS GA DER VOOR
xxx naadje
Over dit gedicht
Auteur:
sofkevr
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
14 mei 2004
Thema's:
[Liefde]
[Houden van]