Als ik aan je dacht,
werd ik blij
Maar nu...voel je je vrij?
als ik aan je denk
Moet ik huilen
Kon ik maar ergens
met je schuilen.
Alleen wil ik niet zijn
Het doet ontzettend veel pijn.
Ik heb nog hoop om verder te gaan
'Ons' moet niet ophouden te bestaan!