Vlinders in m'n buik
Gevangen achter 't luik
Ze willen er niet uit
Wanneer liefde ze omsluit
Vlinders in m'n buik
Gevangen achter't luik
Het luik dat verlangen heet
Mijn hoofd verward, vergeet
Mijn ogen bedriegen mij
Ik zie jou, zo dichtbij
Jii,altijd in mijn gedachten
Het weerzien,kan niet wachten
Vlinders van binnenin
Ben bang, maar niettemin
Blij dat ik jou kennen mag
Nacht na nacht, dag na dag
Maar één waarnaar ik staar
Geluk, jij bent onbetaalbaar
Deze gift laat ik niet gaan
De liefde blijft in mij bestaan
Refrein:
Mijn hoofd dat zweeft, mijn hart dat daalt
Mijn hart dat bonkt, mijn lichaam faalt
Vlinders,6 maanden al in mij, de tijd gaat snel
maar de liefde voor jou blijft, mooi,groots en fel