als er iemand slecht over me spreekt
heb je altijd wel de juiste woorden klaarstaan
en je tovert altijd een glimlach op mijn gezicht,
ook al was die even weggegaan
de doffe kleur is uit mijn leven verdwenen
en door jou is het zonnetje weer aan de hemel verschenen
ik hoop niet dat je mijn leven binnenkwam en even snel weer verdwijnt
ik hoop dat onze vriendschap eentje is die voor eeuwig duren blijft
ik wil je alleen maar laten weten dat ik er zeker van ben
dat je erg veel voor me betekend
en dat ik heel blij ben dat ik je ken