Al een paar maanden ken ik jou,
Maar je weet nog steeds niet dat ik van je hou.
Ik zag je maar een uur in de week,
Ik zal ook nooit vergeten hoe je naar me keek.
Nu kan ik niet meer zeggen dat ik van je hou,
Want de lessen zijn afgelopen, Ik zal nooit meer dansen met jou.
Ik besefte het pas na onze allerlaatste dans,
Dit was mijn laatste kans.
Die kans heb ik niet genomen,
Ik wou teleurstelling bij mij voorkomen.
Ik heb nu geen kans meer dat is nu voorbij,
Misschien moet ik het maar vergeten, jou en mij.