Een meisje zijn is soms heel fijn
het droomt ervan prinses te worden
en overal haar pop mee sjorden
met de kinderwagen over het plein
na een paar jaar al die pracht ontgroeid
en met jongens om zich heen knoeit
ze uit haar prinsessen dromen groeit
ze krijgt inzicht in het echte leven
ze krijgt zo jong een kind
wat ze allemaal te spannend vind
door de jongen verlaten
maar ze kan hem niet haten
moeder is toch zo bang
want dit was niet haar plan
haar jeugd ontnomen
ze had nog van die mooie dromen
toch een aardige jongen gevonden
samen geluk ondervonden
het kind groeit snel op
en in de kinderwagen ligt haar pop
het verhaaltje begint van voor af aan
alleen moet zij een ander leven doorstaan
ze heeft nog haar prinsessen dromen
het echte leven zal voor haar ook komen