Er zijn dingen waar niemand jou bij kan helpen.
Er zijn dingen die soms anders zijn.
Liefde is geen liefde.
als je een vriend hebt die van je houd dan is dat liefde.
als je een vriend hebt die je graag ziet is dat liefde.
maar als je een vriend hebt die je in de steek laat,
is dat geen liefde.
ik had eens zo een vriend, we maakten lol
tot ik in de problemen geraakte.
Hij zij er zijn dingen waar niemand je bij kan helpen.
en dan zei ik:
liefde is geen liefde.