GETEUGELD PAARD
leef je je leven als een geteugeld paard
dan vind je jezelf opgesloten
verstookt van spontaniteit
overal de zelfde straten, mensen, regels en leven
laat de teugels vieren
en vlieg mee met het element van verrassing
naar de sterren van vernieuwing
drink het leven
eet de dood
en leer dat alles slechts bestaat
om ooit meegemaakt te hebben
laat niets je weerhouden
om vrij te zijn en te leven
want als je ooit dood gaat
en als je ooit dood bent
is je kans daarop verkeken
en zul je in je dood zijn
eeuwig terug kijken
op een geteugeld paard
dat zo graag vrij
wilde razen door de wei
15 januari 2002