het land van chaos
daar leef ik nu in
ik heb ruzie
ik ben verliefd
alles tegelijk!
in het land van chaos
wordt je gek
en als ik
net als nu
alles tegelijk!
in het land van chaos
waar ik nu in leef
kom je heel moeilijk uit
en nog gemakkelijker in
alles tegelijk!
het land van chaos
leven haat en liefde samen
ik haat haar
ik hou van hem
alles tegelijk
ik wil verhuizen!
naar een ander land
waar vriendschap nooit
in de val loopt
waar het vrij kan lopen
maar ik zit vast
vast in ruzie
vast in bedrog
vast in ilusie
vast in het land van chaos
ik wil alleen maar weg
ik wil weg
weg van hier
ik wil het goed maken
maar het is haar schuld
zie je,
daardoor blijf ik hier
hier in het land van chaos
ik zal hier nog wel moeten blijven
ik pak mn slaapzak maar alvast