het leven is klote
het leven is ontworpen
het leven is gemaakt
gemaakt om gekwetst te worden
gekwetst ben ik
ik ben gekwetst
zo gekwetst dat ik niet meer kan
niet meer verder wil
niet meer wil gekwetst worden
niet meer ongelukkig zijn
ik wil rust
ik zal die rust krijgen
en de gene waar ik het meerst van hou weer vinden