Als jou ogen naar mij kijken
weet ik niet wat ik moet doen....
Het enige wat ik dan kan
is mij gedragen als een oen...
Elke keer als jij mij aan kijkt
Dan straal ik de warmte van mij af
Ik kan het je niet geven
Want telkens wempel je mij af
De warmte wat ik afstraal
Geeft het af in het niets
Maar de warmte is voor jou bestemt
Ookal weet jij dat nog niet....
Ik zal altijd van je blijven houden
Jij bent mijn hartendief...
jij hebt mijn hart gestolen...
Ookal wou jij dat niet...
Ik kan het niet helpen
Het is eenmaal gebeurt
Ik kan de klok niet terug draaien
Anders was het misschien door jou
wel gebeurt