begrip is geen fractie van bewustzijn
maar een gevoel van observering
in het gen van mijn vaardigheden
kwaad wordt geen rechtsgeding
als woorden die negeren spreken
jouw gezegde liefde slaat zich op
in geheugen naast het onbegrip
met een streep onder de genotstop
waar mijn geluk zich bevinden zal
is de oorzaak haar tere minnaar
met buitengestroomde genenkracht
tot ik schreeuwend je kind baar
van angst, voor het eeuwige leven
en het gevaar van de vergeving
onze onthulling is ons samenzijn
de dood wordt jouw rechtsgeding..