Geef jezelf de kans te leven
Laat andere mensen genieten van jouw pracht
Je bent het waard niet op te geven
Jij bent degene met alle macht
Niet de stem die je verteld wat te doen en te laten
Al lijkt haar wil onontkoombaar
Zonder jou is zij niks waard
Besef dat ze niks anders is dan jouw angsten en onzekerheden
Ze weet precies waarmee ze je kan raken
Omdat jijzelf het beste weet wat je zwakheden zijn
Hierdoor lijkt ze een vriendin,
Iemand die je volkomen begrijpt en zegt wat je wil horen
Maar al wat ze je influistert zijn leugens en verdraaide woorden
Zoek het probleem niet bij de stem in je hoofd
Maar begin bij jezelf en kijk wat daar is gebeurd
Sta stil bij de dingen die je moeilijk vindt
Los je problemen op, in plaats van ze verder weg te stoppen
Sta open voor de stukjes jou die gebroken zijn
Leer ze te voelen, lief te hebben om ze zo te helen
Praat over je gevoelens, laat andere mensen je helpen
Verberg je niet achter een muur van schijn
Laat de wereld kennis maken met de echte jij
En laat hiermee alle negatieve krachten vrij