Elke avond hoop ik,
Dat jij belt,
Dat jij mij iets bijzonders verteld.
Elke avond hoop ik dat..
Elke avond zit ik te denken,
Wat er morgen zal komen.
Dat zet mij aan het denken..
Elke avond zit ik te dromen.
Elke avond zit ik te dromen,
Dat jij naar mij toe zal komen.
Dat de liefde kan overstromen,
Jah..Dat zit ik elke avond te dromen.
Kon het elke avond maar waar zijn,
Dat jij me belt,
Dat jij naar me toe zal komen,
Was dat alles maar waar,
Dat ik het niet elke avond hoefde te dromen.
Dat ik niet meer hoeft te hopen,
Dat ik het gewoon zeker weet.
Dat ik niet meer heen en weer moet lopen,
Ik wou dat dat zo was...Elke avond..
Elke avond..
Kan ik niet slapen...
Elke avond..
Loop ik alleen maar te gapen..
Elke avond..
Denk ik steeds aan jou...
Elke avond...
Zit ik te bedenken...Of jij ook van mij houd...