mijn dierbare vader
jou liefde nu dit uur
zal ik nooit vergeten
jou onmacht en jou krachten
uitgeput hechtend aan deze wereld
en mij vasthoudend aan leven dat zo belangrijk voor jou was.
nu voel ik mij een wees ronddolend in de woestijn op zoek naar
water en geborgenheid je verlaat mij naar
een onbekende bestemming en de reis voltooid.
een leven lang avontuur en spanning dat was jou leven,
de laatste hand en zei me bon voyage marianne,
ik heb jou natuur en inzicht en andwoord jou,
go and i, have peas you have bic pleas for olway,s me,
heart this whas me daddy i, love him but now i, stay alloon an must go....