Wij binne van de rolleman...
De Boeruh Kieke Als Ze Ons Sien,
Se Staan Met Open Mond,
Se Preuvelen Nog Wat Na,
Maar Se Vergete,
Wij Maase 0ok Mensuh,
Mensuh Met Gevoel,
Wij Binne Ons Self,
Wij Verandere Ons Niet,
Voor Niemand Niet,
Verandere Je Wel,
Voel Je Je Verloren,
Dus Mensuh Wees Vooral Jeself,
Doen Wij Ook,
Of Se Het Accepteren Of Nie,
Mensen Moete Je Nemme Soals Je Bin.
Wij Sijn Er Voor Elkaar,
We Kenne Iedereen,
Dat Ken Je Van Een Flat Nie Segge,
Dan Ken Je Je Buren,
Mischien Ken Je Die Nie Eens,
Maar Gebeurt Er Op Onse Kamp Wat,
Dan Is Iedereen Er Voor Elkaar,
Wij Steunen ELkaar Door Dik En Dun,
Met Vreude En Verdriet,
Wij Vergete Elkaar Niet.
Wij Sijn Mensuh Met Een Open Hart,
Altijd Voor Iemand Plaats Apart,
Wij Binne Wel Van De Rolleman,
Als Er Wat Gebeurt Kijken Se Ons Aan,
Maar De Boeruh Kenne Er Ook Wat Van,
100 Keer In Een Keet,
1 Keer Op De Rolleman,
Denk Na Voordat Je Oordeeld!!
So Sijn Wij Reizigers don,t fuck with us.
Wij Binne Reizigers
Daar Zijn We Trots 0p 0ok!!
Mense Sien 0ns Steun En Denke Span Dat Sooitje 0ngeregeld Daar Steun.!
We Draaie 0nze Nek 0m Vo0r De Boeruh!
Want Die Hebbe 0p Een Kampie Niks Te Zoeke!
Waneer Er Een Wiet Kwekerij Is 0pgerold Denke Mense Dat Zal Wel Weer Een
kampie Zijn!
Maar De Boeruh Kenne Er 0ok Wel Wat Van!
We Binne Trots 0p 0ns Reizigersbestaan!
Geen Een Boer Ken Daar Tege 0p