Je handen op mijn zij,
vechtend tegen gevoelens.
Je lippen zo dichtbij,
ik verberg mijn gezicht voor jou,
ik wil niet dat je mijn tranen ziet.
In jou ogen zag ik eens lichtjes staan,
maar de twijfel slaat genadeloos toe,
heb ik het wel echt gezien?
Ik wil ook helemaal niet dat je gaat!
Zolang al gewacht,
op dit gevoel,
waarom bleef je niet vannacht?
*mei 2004*