Gevoel van koud
dat niemand van je houd
eenzaam in een groep mensen
dat je je weg wil wensen
samen maar toch alleen
je wou dat je verdween
toch blijf je leven
want het is je gegeven
iedereen heeft vrienden
die jou verdienen
iedereen heeft familie
en die kunnen zonder jou nie
Overwin je eenzaamheid
zorg dat je er niet onder lijdt
het zal meoilijk zijn te overwinnen
maar je moet er wel aan beginnen
laat zien dat je sterk bent
zoals iedereen je kent