Dagdromen de hele dag
Zweven op m'n eigen wolken
met enkel m'n eigen glimlach
grijnzend van oor tot oor
rustig kunnen bezinnen
wat er allemaal gebeurt in mijn leven
en beseffen dat ik veel heb kunnen overwinnen
Ben overal doorheen gekomen
niets was me te veel
Zelfs mezelf heb ik overwonnen
door teamwork tot een geheel
En ik heb geluk gevonden
niets kan dit nog kapot maken
dit gelukzalige gevoel
niemand kan m'n zelfvertrouwen kraken
Ik ben eindelijk wie ik altijd wilde zijn
Teamwork!
met dank aan: Mierke, druppeltje, Nietje en Spirit