Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
papa
papa je bent een lieve man
en man met weinig woorden
maar een man met lieve daden
je staat klaar voor iedereen
je bent eerlijk tegen iedereen
tegen niemand doe jij gemeen
ik heb dagen en denk ik flikker op
maar die dagen komen niet veel voor
je heb de laatste tijd
geen tijd voor mij
en dat doet me erg pijn
omdat k bij jou wil zijn
ik hoop dat alles goed komt
en wij samen leuke tijd beleven
niet voor even maar voor lang
voor ruzie met jou ben ik bang
ruzie met jou wil ik niet
ruzie met jou doet mij verdriet
alsjeblieft doe me geen verdriet
lieve papa ik hou van jou
en denk er aan ik ben en blijf
het kleine meisie van jou
en ik hoop dat je toch nog van me hou
want ik wel van jou
Reacties op dit gedicht
jessica out vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
jessica out
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
21 mei 2004
Thema's:
[Angst]