de dood is het ergste
wat er bestaat
de ene dag
maak je met iemand
plezier de andere
dag zit je te treuren om die persoon.
alles gaaaaat rap.
en dan hoor je er nog eens bij dat het zelfmoord was
ook al zag hij er gelukkig uir
met zijn vrouw
en twee kinderen
allemaal door hem
mag je niet meer met ze om gaan
maar toch zal je hem nooit vergeten
en mis je hem
en besef je nu pas hoeveel je om hem gaf