Van het vliegen in wolken
Naar de lagere stromen
Gemaakt van tranen
En zilveren rozen
Gebonden aan dolken
Zwart als dromen
En wit als zwanen
Bewust gekozen
Verankerd aan de volle maan
Verwilderde takken snijden de tijd
Dood gekleurde bloemen vergaan
In het stille water dat wegslijt
Rookwalmen vullen de ogen
Met zacht verchroomd licht
Bloeddruk op vol vermogen
Gehecht aan het zwakke zicht
Door mijn huid gestoken
Staan de gedachtes in mijn hand
Van schaamte ondergedoken
En in de ruime leegte beland
Alleen met de lucht
En de esoterie van vandaag
Die gister en morgen ontvlucht
Stierf de droom in een vlaag