† Soms voel je, je bij iemand heel vertrouwd †
† Je voelt dat je echt van iemand houd †
† Het doet pijn als je hem met een ander ziet †
† Het doet veel verdriet †
† Je zou je leven voor hem willen geven †
† Je zou dichtbij hem willen leven †
† Je zou hem willen sluiten in je armen †
† Hem met jou liefde verwarmen †
† Als je merkt dat hij je niet wil †
† Dan word je stil †
† Zo stil dat het er lijkt iets in je te breken †
† Iets dwars door je hart te steken †
† Je tranen blijven maar stromen †
† Je kan er niet aan ontkomen †
† Je voelt je alleen †
† Al zijn er duizend mensen om je heen †
† Na een tijdje beginnen je ogen weer te stralen †
† Je denkt dat het verdriet begint te dalen †
† Je lijkt hem te zijn vergeten †
† Maar in je hart heb je hem voor altijd een plekje gegeven †