die verkeerde handen,
ze hoorden er niet thuis.
mijn hart op slot,
net als een kluis.
de code,nooit te oncijferen.
het is niet gelukt,
ik leef weer.
al die tijd,
deed het zeer.
maar nu niet meer.
alle hulp,
die ik kreeg.
vulde mijn hart,
hij is niet meer leeg.
en zal dat nooit meer zijn.
*met dank aan rachelle*