Donker rode druppels,
die langzaam wegstromen.
Een gescheurd hart,
met leeggelopen dromen.
Gebroken nutteloze gedachte,
praten mijn hart tegen.
Tegen overgestelde gevoelens,
die alles tegen elkaar opwegen.
De innerlijke stem,
laat mij in de steek.
Mijn gebroken hart,
die aan onze liefde bezweek.
Mijn ziel die opleeft,
en voor altijd doorleeft,
omdat het alleen voor jouw leeft,
en onze liefde nooit,
maar dan ook nooit
opgeeft...