Nu het weer lente word
En de bladeren weer aan de bomen
Komen
En de vogels weer gaan fluiten
Komen mensen weer naar buiten
En met een lach
Weer naar de zomer kijken
De zon hoog aan de hemel
En dan lekker dromen
Over zee en mooie stranden
Waar we dan belanden
Om te rusten
En te denken
Aan wat er is gebeurt
Want ja ik ben een dromer
Die van alles kan genieten
Wat ook maar haalbaar is
En als het dan zover is
En je weer gaat denken
Dat de herfst weer naar de zomer komt
Met veel wint en regen
Ik vind het niks ik hou het niet tegen
Wat dat zijn geen praatjes
Want dan vallen alle blaadje
Van de bomen
En over
Zijn dan die dromen
Want dan komt de winter
De kou met sneeuw en regen
Daar kan ik niet tegen
NEE DOE MIJ TOCH MAAR DE ZOMER
WANT IK BEN EEN DROMER