Ga maar rustig slapen,
Ik zal over je waken.
Je hoeft niet bang te zijn,
Voor al die pijn.
Ik zal je beschermen,
TEgen de Dood.
Je hoeft het niet uit te kermen,
Behalve als het bloed vloeit...Diep rood.
Ik zal er alles voor doen,
Om het gevaar tegen te houden.
Vooral die dodelijke zoen,
Van de Dood....
Ik zal over je waken,
Ga maar rustig slapen.
Ik zal je beschermen,
Je hoeft het niet uit te kermen.
Ik zal over je waken,
Ga maar rustig slapen.
Dan zal ik jou zoenen,
Dodelijk...Want je ligt nu naast mij...
De Dood,
Een slechte keus.
Ik heb je vriendin al gedood,
NU ben jij aan de beurt.
Bloed zal vloeien, diep diep rood...