Daarom hou ik van jou.
En zie ik nu in dat ik gewoon niet anders kan.
Want zelf het kleinste beetje wat ik in jou zag.
Is voor mij genoeg om jou te loven
Voor wat ik weet dat je bent,en voor wat ik weet dat jij kan zijn.
Gewoon een mens die dicht bij mij kwam,zo dicht als ik niemand ooit wilde toelaten.
En zo heb ik eindelijk begrepen,dat ik je helemaal niet kwijt ben
Want je zit in mijn hart(als ware een droom)
Daarmee blijf je altijd bij me als ik je nodig heb.
En missen hoef ik je niet want jij bent een deel van mij,zoals ik een deel van jou ben.
En al lijkt het in dit leven soms zo moeilijk om echte liefde te vinden.
In die droom die verder dan dit leven reikt zijn wij elkaar nooit kwijtgeraakt.
To W who stays in my heart forever,even though here on earth we keep on living seperate lives. X S